Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с късите светлини

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с късите светлини

Здравейте колеги!

Преди два дни си смених габаритите. (3то предупреждение от МВР)
    Всичко мина доста добре - нищо не успях да счупя при условие че врътките на кутиийките бяха доста клеясали.
    Сглобих всичко на мястото си но след това забелязах че светлините ми бият много ниско - около 2 метра напред.
    Пробвах за ги дигна от машинките но при ЗАВЪРТЯНО най-горно положение историята е същата.
    Когато пусна късите забелязах че хода нагоре е много малък. Машинките работят.
    Дайте някой съвет от какво друго може да е.
    В крайна сметка ще отида в някой сервиз - посъветваха ме за СБА - Горубляне посока караулката.
    Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 00:16.
    безплатни обяви
    Моята 166

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
    Здравейте колеги!

Преди два дни си смених габаритите. (3то предупреждение от МВР)
    Всичко мина доста добре - нищо не успях да счупя при условие че врътките на кутиийките бяха доста клеясали.
    Сглобих всичко на мястото си но след това забелязах че светлините ми бият много ниско - около 2 метра напред.
    Пробвах за ги дигна от машинките но при ЗАВЪРТЯНО най-горно положение историята е същата.
    Когато пусна късите забелязах че хода нагоре е много малък. Машинките работят.
    Дайте някой съвет от какво друго може да е.
    В крайна сметка ще отида в някой сервиз - посъветваха ме за СБА - Горубляне посока караулката.
    При теб с тоя фабричен ксенон .. моето мнение е да го пипа някой който разбира Иначе нз как e точно .. ама да не сте разместили нещо като сте отваряли , те нали имат датчици за нивото ?
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

И аз започнах да се замислям за това, защото при първоначалният оглед, преди свалянето на капачките установих че горните врътки на капачките и на двата фара не бяха закрепени добре. След като сглобих всичко, ги завъртях както трябва да са за да се затворят плътно.
      Мисълта ми е че сега би трябвало да са както трябва и ако датчиците не работят то затова да бият толкова ниско.
      безплатни обяви
      Моята 166

Comment

За да не се чудят колегите:

Бат Вальо е имал такъв проблем и той идва от това, че като се извадят машинките, които поддържат и променят нивото на фаровете, самите фарове падат в най-долно положение и просто трябва после като се монтират отново машинките, врътката за регулиране да се навърти в крайно положение, така че лостчето към фаровете да излезе максимално навън.

Асенов вече работи по въпроса, надявам се да е готов вече.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

За няколко дни тук ми се разказа играта с тези фарове
          При мен се оказа че накрайницие на машинките не се закрепват добре към самият фар.(това е само на единият) От там самата машинка го мърда но много леко. За сега оправих положението със (ръчно) закрепване. А до някой друг ден ще сменя всичко.
          Ако някой има проблем с фаровете да звънка. Вече съм спец.

Благодарности на Емо и Коки.
          безплатни обяви
          Моята 166

Comment

Абе приятелю, колко пъти ти казах за машинките? Ти не та не добре били!

Comment

Машинките са добре. На единият фар му е износено каналчето където се закрепва главата на моторчето и ще го правя като се постопли.
              А инак... бая място са оставили италианците за работа... само за гинеколози. Няма да казвам колко псувни отидоха по техен адрес.
              Време е за нови крушки.
              Дайте съвет. Нови оригинални крушки или нова ксенон система. Ако някой е правил процедурата... да сподели.
              Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 19:58.
              безплатни обяви
              Моята 166

Comment

Нови крушки. Предлагам само.
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

а как се свалят машинките и защо късите ми светят на 2 метра пред колата а дългите в облаците как се регулират
                  alfa 166jtd@super

Comment

Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение
                    а как се свалят машинките и защо късите ми светят на 2 метра пред колата а дългите в облаците как се регулират
                    Ти не си с фабричен ксенон и при теб е по-различно когато се видяхме и ги погледнах врътките за регулиране са ти счупени и са заяли .. не могат да мръднат !

Comment

абе емо дясната е счупена но лявата си бачка с отверка само че,оваче хода ми се струва много малък,а и си питам информативно
                      alfa 166jtd@super

Comment

абе емо дясната е счупена но лявата си бачка с отверка само че,оваче хода ми се струва много малък,а и си питам информативно
                        Ахам , сори А отвътре от копчето като го мърдаш движат ли се?

Comment

да
                          alfa 166jtd@super

Comment

да
                            Ахам , ами значи остава това за което говорихме и със Жоро .. дано всичко е наред и да светнат фаровете Те като не светят хубаво трудно ще ги регулираш добре :/

Comment

казаха ми едно място кадето ги правят рефлекторите близо до бул.константин величков тиа дни ще отида да вида кво ще каже човека,че нов фар струва маика си и баща си
                              alfa 166jtd@super

Comment

Working...
                              X